När det gäller bio i Haninge kommer du naturligtvis att finna det vanliga utbudet av de stora biograferna som styrs och regleras av SF och deras filmmonopol. Detta är det valet som de flesta har lärt sig att leva efter och tar fortfarande del av de filmer som erbjuds, då det är den fantastiska känslan av att sitta i en biosalong som alla är ute efter. Just detta är det absolut inget fel på när det gäller alla de moderna platser SF erbjuder när det gäller bio av hög kvalitet. Här handlar det mera om att du får ett väldigt smalt utbud av filmer, som kanske inte alltid tilltalar alla typer av människor.

Hur som helst har ändå SF en mycket hög kvalitet på sina biografer och de visar naturligtvis alla de stora och välkända filmerna på marknaden. För dig som vill ha ett bredare utbud näbior det gäller bra bio, kommer du dock att kunna hitta det på vissa platser som blommat upp i Sverige. Dessa är avsedda att konkurrera med SF-biograferna och kan samtidigt erbjuda mer än bara traditionell film på en biograf. Ett av dess ställen finns i Haninge och heter Bio Cosmopolite och är väl vara värt ett besök för alla som har krav på en bredare typ av underhållning.

Bio Cosmopolite i Haninge

Bio Cosmopolite i Haninge öppnade i april 2014 och har sedan dessa blivit ett mycket brett och stort alternativ för alla som vill prova både traditionell och ny typ av underhållning på bio, av ett företag som inte tillhör SF-kedjan. Här erbjuds traditionell film tillsammans med livesändningar av teater, opera, balett och konserter för att ta några exempel. Har du vägarna förbi Haninge eller är bosatt där kan detta vara en upplevelse att ta del av för att få bra underhållning i toppklass.